İstanbul Gündemi

Fatih Altaylı’dan çarpıcı ekonomi değerlendirmesi! ‘Eğer beklenen sonucu vermez ise...’

Gazeteci Fatih Altaylı kendisine ait sitede kaleme aldığı "Büyük liderliğin formülü" başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ve ekonomi ekibine göndermede bulundu.
Fatih Altaylı’dan çarpıcı ekonomi değerlendirmesi! ‘Eğer beklenen sonucu vermez ise...’
Haberler / Güncel
16 Haziran 2023 Cuma 12:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi güçlü bir siyasi figürle çalışmanın zor olduğunu savunan Fatih Altaylı, ekonomide istenen gelişmenin olmaması durumunda suçlu olara Mehmet Şimşek’in gösterileceğini belirtti.

ALTAYLI’NIN YAZISI ŞU ŞEKİLDE:

“Faizlerin yükselmesi, TL’nin değer kazanması ve enflasyonun düşmesi sonucunu verirse TL’yi güçlendiren ve enflasyonu düşüren kişi Erdoğan’dır, şahsıdır. Yok eğer beklenen sonucu vermez ise suçlu zaten ekonomiden sorumlu arkadaştır ki (Mehmet Şimşek) o zaten uluslararası sermayenin adamıdır. Güçlü bir siyasi liderle çalışmayı göze alan herkes bu formülün istisnası olmadığını bilerek o görevi kabul etmelidir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi