İstanbul Gündemi

Fenerbahçe tur için, Beşiktaş ülke puanı için sahaya çıkacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu altıncı ve son hafta maçında Slovakya’nın Spartak Trnava ekibini konuk edecek. Sarı lacivertli ekip maçı kazanıp gruptaki diğer maçın sonucunu bekleyecek.
Fenerbahçe tur için, Beşiktaş ülke puanı için sahaya çıkacak
Haberler / Spor
14 Aralık 2023 Perşembe 11:40

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş, gruplarındaki son maçına çıkıyor.

RAKİBİNİ KADIKÖY’DE AĞIRLAYACAK

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.45’te başlayacak müsabakayı Kuzey Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek. Karşılaşma, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

GÖZLER BU MAÇTA, KULAKLAR DİĞER MAÇTA OLACAK

Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı yenmesi durumunda gruptan çıkacak. İlk iki sırada bulunan Nordsjaelland (10 puan) ve Ludogorets (9 puan) ise Bulgaristan'da karşı karşıya gelecek. Ludogorets-Nordsjaelland mücadelesinin berabere bitmesi durumunda Fenerbahçe, alacağı galibiyetle grubu lider olarak tamamlayacak. Sarı lacivertlilerin Spartak Trnava ile berabere kalması durumunda ise grup ikinciliği için Ludogorets'in Nordsjaelland'e yenilmesini bekleyecek.

AVRUPA’DA 266. RANDEVU

Spartak Trnava karşılaşmasıyla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 266. sınavına çıkacak Futbol Takımımız geride kalan 265 mücadelede 104 galibiyet, 55 beraberlik, 106 mağlubiyet alırken; 356 gol atıp, 380 gol yedi.

GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI KALMADI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin grup etabının son haftasında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak. Gruptan çıkma şansı kalmayan Beşiktaş, deplasmandan galip gelerek ülke puanına kaktı sunmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA 242. KEZ SAHNE ALACAK

Konferans Ligi'nin 6. ve son haftasında yarın deplasmanda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, Avrupa'da 242. kez sahne alacak. Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 241 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 318 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 365 gol gördü.

MÜSABAKA EXXEN'DEN YAYINLANACAK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2023/24 sezonundaki son maçında Lugano'ya konuk olacak. Karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak ve EXXEN'den yayınlanacak. Letzigrund Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

BEŞİKTAŞ’TA EKSİK ÇOK

Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Yakup Arda Kılıç ve Ante Rebic yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde kadroda olmayacak. Necip Uysal'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi