İstanbul Gündemi

Galatasaray Austria Wien ile hazırlık maçında karşılaşacak

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray toplamda 3, Avusturya kampında ise ikinci hazırlık maçında Austria Wien ile karşı karşıya gelecek.
Galatasaray Austria Wien ile hazırlık maçında karşılaşacak
Haberler / Spor
14 Temmuz 2023 Cuma 14:49

Bu akşam Generali Arena'da oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak Austria Wien-Galatasaray maçı GS TV'den canlı yayınlanacak.

3. HAZIRLIK MAÇINI OYNAYACAK

Hazırlık dönemindeki ilk maçını Kocaeli'de Hull City'ye karşı oynayan ve 4-3 mağlup olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'daki ilk maçında Macar ekibi Kisvarda'yı Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, Avusturya kampındaki ikinci maçını ülkenin köklü ekiplerinden Austria Wien ile oynayacak. Cimbom, rakibini mağlup edip moral depolamak istiyor. Sarı Kırmızılı ekipte yeni transfer Angelino'nun da ilk kez Sarı Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

2 MAÇ DAHA OYNAYACAK

Galatasaray, kamptaki üçüncü hazırlık maçını 15 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.30’da Macaristan temsilcisi Csakvar, dördüncü ve son hazırlık karşılaşmasını da 18 Temmuz Salı günü TSİ 20.00’de Avusturya’dan Sturm Graz ile yapacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi