İstanbul Gündemi

Galatasaray’dan resmi açıklama geldi! Muslera ayrılıyor

Katıldığı televizyon programında önemli açıklamalar yapan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Muslera’nın takımdaki geleceği hakkında konuştu. Timur, tecrübeli kalecinin bu sene son senesinin olduğunu açıklayarak sözleşme uzatmayacaklarını duyurdu.
Galatasaray’dan resmi açıklama geldi! Muslera ayrılıyor
Haberler / Spor
26 Temmuz 2023 Çarşamba 10:13

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'dan yeni sezon öncesi açıklamalar geldi.

İŞTE TİMUR’UN O SÖZLERİ:

“Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz. Çok büyük efsane. Muslera’nın son senesi. Onun hayalleriyle sizin hayallerinizin örtüşmesi… Her oyuncu yaşlandıkça planlar yapıyor, önemli olan oralarda da beraber olmak. Performansı verirken yanındasınız, performansı vermezken veya başka bir yere gidiyorsa veya emekliliğinde de onunla birlikte misiniz?”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi