İstanbul Gündemi

Gazeteci Göksenin Aktaş’tan muhalefete seçimi kazanma reçetesi! 'Ümraniye Belediyesi için o ismi aday gösterirlerse...'

Çay TV’de yayınlanan İstanbul Günlüğü programına konuk olan Gazeteci Göksenin Aktaş, yaklaşan yerel seçimler üzerinden Ümraniye’deki son gelişmeleri değerlendirdi. Aktaş, muhalefetin doğru bir isim üzerinde uzlaşması halinde seçimin kazanılma ihtimalinin artacağını söyledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Ocak 2024 Cuma 10:26

Çay TV İstanbul Temsilcisi Halil İbrahim Külünkoğlu’na konuk olan Gazeteci Göksenin Aktaş, Ümraniye siyasetini değerlendirdi. Aktaş, muhalefetin partilerinin Ümraniye’de Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu gibi bir ismin üzerinde uzlaşması gerektiğini ifade etti.

“ÜMRANİYE’DEKİ SEÇİM SİYASİ OKULLARDA DERS OLARAK OKUTABİLECEK SONUÇLARA GEBE”

31 Mart seçimlerinin çok farklı olacağını söyleyen Aktaş, “Burada sorulması gereken soru şudur: Ümraniye’de ittifak olmamasına rağmen muhalefet partilerinin üzerinde uzlaşabileceği bir aday olabilir mi? Bu sorunun cevabı bence evet olmalı. Fakat isim faktörü çok önemli. Eğer muhalefet Ümraniye ittifakı kurabilirse Ümraniye’deki seçim siyasi okullarda ders olarak okutabilecek sonuçlara gebe” dedi.

MUHALEFET SEÇİMİ NASIL KAZANIR?

Muhalefetin Ümraniye Belediyesi’ni kazanması için her görüşten seçmenden oy alabilecek bir adayı çıkarması gerektiğini belirten Aktaş, “Bunu birçok yerde söyledim. Hatta bu yüzden tepki de aldım. Fakat ben bir gazeteci olarak muhalefetin penceresinden bakıyorum. Muhalefetin üzerinde uzlaşabileceği isimlerden biri Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’dur. Bu benim şahsi fikrim. Eğer bu isim üzerinde uzlaşılırsa seçimin kazanılması garanti değil, ama hiç olmadığı kadar yüksek olur” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi