İstanbul Gündemi

Gaziosmanpaşa’da çocuklar için sünnet şöleni

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Eylül 2022 Pazartesi 11:14

Programa; İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. Birbirinden renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenen çocuklar,  uçurtma ve satranç takımı için düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Etkinliğin sonunda Belediye Başkanı Usta, sünnet çocukları ve aileleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından çocuklara fotoğrafları ile birlikte yapboz hediye edildi.

Hasan Tahsin Usta: 'Bin 612 çocuğumuzu ilçemizde sünnet ettirdik'

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 'Bugün geleneksel sünnet şölenimizi yapıyoruz. Bin 612 çocuğumuzu ilçemizde sünnet ettirdik. Hem onlarla birlikte burada eğleniyoruz hem de onlara hatıra amaçlı küçük hediyelerimiz oluyor. Okul döneminin hemen başlangıcında aslında bir motivasyon sağlamış oluyoruz. Çocuklarımızın bu vesile ile erkekliğe atmış olduğu ilk adımda, aileleri ile birlikte onların yanında olmaya gayret ediyoruz' dedi.

Vedat Bilen: 'Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim'

Sünnet şöleninde 2 oğlunu birden sünnet ettiren Vedat Bilen, 'Öncellikle sevgili Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta‘ya çok teşekkür ederim. Şöleni düzenlediği için ayrıca teşekkür ederim. Biz çok mutlu olduk, böyle güzel bir ortamda olmaktan çok keyif aldık. Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi