İstanbul Gündemi

Gelecek Partili Çakıroğlu’ndan İsmet Yıldırım’a sert sözler! ‘Bu basiretsiz yönetim...’

Ümraniye Belediyesi’ni sert sözlerle eleştiren Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, partisinin 2. Olağan Kongresi’nde adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
Gelecek Partili Çakıroğlu’ndan İsmet Yıldırım’a sert sözler! ‘Bu basiretsiz yönetim...’
Haberler / Politika
18 Eylül 2023 Pazartesi 17:02

Parti kuruluşundan bu yana atandığı Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Başkan Çakıroğlu, gerçekleştirilen kongre ile bu kez delegelerin oylarıyla ilçe başkanı seçildi. Büyük coşkuyla gerçekleşen kongreye Çakıroğlu’nun açıklamaları damgasını vurdu.

“İLÇELERİMİZE VERDİKLERİ ZARARLARLA KARŞI KARŞIYA KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ümraniye Belediyesi’ne sert eleştirilerde bulunan Başkan Çakıroğlu, “Yakında bir yerel seçim var. Eğer birliktelik sağlayamazsak tepeden inme yerel yöneticilerle ilçelerimize verdikleri zararlarla karşı karşıya kalmaya devam edeceğiz. Ümraniye’de belediye yönetiminde olanlara baktığımızda bu zararları her gün yaşıyoruz. Bir kişi belediyeyi silahla basıyor. Belediye başkan yardımcısının odasına giriyor. Başkan yardımcısı kaçıyor, saldırgan da makam koltuğuna oturuyor. Yanında getirdiği kişiye de fotoğrafını çektirip sosyal medyada paylaşıyor. ‘Gel dedin geldim Abdurrahman Çavuş. Ama sen fareler gibi gemini terk etmişsin’ notunu da düşüyor. Bu olay Ümraniye’de yaşanıyor. Tüm belediye gibi başkan da seyrediyor. Kamu makamları bizlere verilen kutsal emanetlerdir. Bu basiretsiz yönetim bu olay karşısında bir şey yapacakken hiçbir şey yapmıyor. Bu kişilere işletmeler vererek adeta ödüllendiriyorlar. Ümraniye’nin görünen tablolarından biri budur” dedi.

“BİRLİK VE BERABER OLALIM”

Belediye yönetiminin Ümraniye’ye hizmet sunmadığını savunan Çakıroğlu, “Bu basiretsiz yönetim ‘Son 4 yılda 217 eser yaptık’ diyor. Ümraniyelilere sormak istiyorum. 217 eseri gören var mı? Hodri meydan diyorum. Çıksın belediye başkanı bu eserleri alt alta yazsın milletimize açıklasın. 217 eseri bırakın 17 eser açıklayamazlar. Hepimiz biliyoruz ki ilçemizde böyle bir eser yok. Onların en büyük eseri asfalt dökemeyen, imar sorununu çözemeyen, olası bir depreme karşı hiçbir hazırlığı olmayan, çukur dolu bir Ümraniye’dir. Bu tablo karşısında kişisel görüşüm hepimiz bir araya gelip bu rezil yönetimi buradan göndermemiz gerekiyor. Artık Ümraniye’yi Ümraniyelilerin yönetme vakti gelmiştir. Ümraniye’ye misafir olarak gelenlerin değil, Ümraniye’yi sokak sokak, cadde cadde bilenlerin yönetme dönemi gelmiştir. Sarı Saltuk Derneği’ne peşkeş çekilen binayı unutmadık. Her ay sağlık sorunları nedeniyle Ümraniye Belediyesi’nde yaşanan istifaları unutmadık. Bunların sebeplerini biliyoruz. Batırılan Ümraniyespor’u unutmadık. Hiç borcu olmayan kulüp şuan borç batağında. Yalnızca Ümraniyespor’u değil, amatör sporların tesislerini de satmaya çalışıyorlar. Bu girişimleri unutmadık, unutmayacağız. Rabbim nasip ederse bunların hesaplarını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz. Yeter ki inanalım. Birlik ve beraber olalım. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Kongremize katılıp bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi