İstanbul Gündemi

Gelecek Partisi Ümraniye'de olağan kongre için geri sayım sürüyor

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, 17 Eylül Pazar günü (yarın) 2. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Coşkulu geçmesi beklenen kongre için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Gelecek Partisi Ümraniye'de olağan kongre için geri sayım sürüyor
Haberler / Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 09:05

Prıncess Davet Ve Balo Salonları’nda saat 12.30’da başlayacak olan kongreye Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katılım sağlayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Şuana kadar yalnızca mevcut İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun adaylığını açıkladığı kongre öncesi tüm hazırlıklar tamamlanırken, partiden yapılan açıklamada kongreye tüm Ümraniyeliler davet edildi.

“2. OLAĞAN KONGREMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM””

Gelecek Partisi olarak Ümraniye için çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde Ümraniye’den İstanbul’a, İstanbul’dan Türkiye’ye bu çınarın gölgesini büyüteceğiz. Gelin hep birlikte bu ateşi yakalım. Bu kapsamda gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi