İstanbul Gündemi

GELECEK PARTİSİ’NDEN DEVA’YA ZİYARET

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Mayıs 2021 Çarşamba 11:41

Kağıthane’de Türk siyasetinin iki genç partisinden dostluk mesajı geldi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Av. Burak Diyarbakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin İlçe Başkanlığı’na bir ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, bu ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını belirterek “Halkımızın bu güzel ilişkilere ihtiyacı var. Siyasette kavga dönemini bir kenara bırakarak vatandaşın sorunlarına ve çözüm yollarına odaklanmalıyız. Gelecek Partisi İlçe Yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Av. Burak Diyarbakırlıoğlu da “Kağıthane ilçemiz özelinde İstanbulumuz ve ülkemiz adına faydalı işler yapma gayretindeyiz. Halkımız için sahada olmaya ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Kentimizin sorunlarını iyi biliyor ve projeler üretiyoruz. Kağıthane’ye güzel günler gelecek” ifadelerini kullandı.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi