İstanbul Gündemi

Gelecek Partisi’nden Ümraniye’de iş dünyasına ziyaret!

Gelecek Partisi, Ümraniye’de merkezli faaliyet gösteren sanayi sitelerini ve idarecilerini ziyaret ederek, iş dünyası ile bir araya geldi.
Gelecek Partisi’nden Ümraniye’de iş dünyasına ziyaret!
Haberler / Politika
6 Eylül 2023 Çarşamba 09:26

Ziyarette; Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULDU

Gelecek Partisi heyeti; Modoko Mobilya Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Koray Çalışkan, Modoko Mobilya Sitesi Başkan Yardımcısı Osman Er, Kadosan Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu BaşkanıErdal Boyacı ve MES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iş dünyasının yaşadığı sorunlar, talepler ve çözüm önerileri ele alındı. İşçilerin olduğu kadar işverenlerin de karşı karşıya kaldıkları sorunları bildiklerini ifade eden Gelecek Partililer, Türkiye ekonomisini el birliğiyle kalkındıracaklarını belirtti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi