İstanbul Gündemi

GELECEK PARTİSİ TUZLA, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2021 Pazartesi 18:55

Genel Başkan Yardımcısı’yla Gelecek Partisi ilçesine dair istişarelerde bulunan Özkan ziyaret sonrası Tuzla‘ da faaliyet gösteren İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneğini ziyaret etti.

“İşitme engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları dinledik.” diyen Başkan Özkan, “Eğitim, ekonomik, sağlık ve sosyal çevre açısından yaşanılan sıkıntıları anlıyoruz. Gelecek Partisi olarak edindiğimiz bilgileri ilgili merciilere ulaştıracağız.” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarete yönelik Gelecek Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada ise ifadelere yer verdi: “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Doğan Demir Başkanımızı ilçe binamızda ağırladık. Daha sonra Tuzla‘ da faaliyet gösteren İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneğini İlçe Başkanımız Gökhan ÖZKAN ve Yönetim Kurulumuz ziyâret ettiler. İşitme Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları dinledik.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi