İstanbul Gündemi

Gelecek Partisi Ümraniye esnafıyla buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Ocak 2023 Pazartesi 13:09

Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleştirilen saha çalışmasına; Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Furkan Övündür, Gelecek Partisi ilçe başkanlar, il ve ilçe yönetim kurulu katıldı.

Ün: “Esnafımızın yanındaydık”

Vatandaşların zor durumda olduğunu kaydeden Sema Silkin Ün, “Yalancı bahara kanmayan, bugün dünden daha dardayız diyen esnafımızın yanındaydık. İlçe Başkanımız Enver Sedat Çakıroğlu ve ekibine, İl Başkan Yardımcımız Furkan Övündür'e ve komşularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çakıroğlu: “Tatlı sohbetleri için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum”

Ümraniyelilere teşekkür eden Çakıroğlu, “Genel Başkan Yardımcımız Sema Silkin Ün ve İl Başkan Yardımcımız Furkan Övündür ile esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Ümraniyelilerin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Esnafımız dertli, vatandaşımız zorda. Genel Başkanımızın liderliğinde güzel günler gelecek. Tatlı sohbetleri için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi