İstanbul Gündemi

GENÇFEST'TE BAYRAM COŞKUSU

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2015 Cumartesi 12:04

GENÇFEST'TE BAYRAM COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen GENÇFEST, tüm coşkusuyla gençlere dolu dolu bir bayram yaşattı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayan, Halkalı ile Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam eden etkinliklerde, kültür ve sanat merkezlerinde eğitim gören genç yetenekler hünerlerini sahneledi.

GRUP ÇALINTI, PERFORMANSLARIYLA HAYRAN BIRAKTI

Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklerde, bağlama, gitar, piyano, keman kursiyerleri sahne alırken, halk oyunları ekibi de Gaziantep yöresi oyunlarıyla ilgiyle izlendi. Kültür merkezlerinde kendini yetiştiren genç yeteneklerden oluşan Grup Çalıntı`nın verdiği konser de izleyenlerin beğenisini topladı.

HALK OYUNLARI VE MODERN DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Üç gün boyunca devam eden festivalin Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklerinde ise coşku ve eğlence tavan yaptı. Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır'ın da izlediği etkinliklerde bağlama, keman, gitar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, mini bir konser verdi. Ayrıca, eğitmen Volkan Ülker öncülüğünde Kırklareli yöresini oynayan halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi. Aynı Güneşin Altında dans topluluğu da Türkiye'nin 7 bölgesinden halk oyunlarını modern dans gösterileriyle sahneye taşıdı.

Gecenin sonunda kursiyerlere temsili olarak sertifikaları Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır ve Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Oktay Kurt tarafından verilirken, eğitmenlere de çiçek takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi