İstanbul Gündemi

Gerçek ortaya çıktı! İsveç’in seksi spor olarak...

Son günlerde ortaya atılan “İsveç'te seks bir spor dalı olarak kabul edildi ve Avrupa Şampiyonası düzenlenecek” şeklindeki iddialar gündemdeki yerini koruyor. Peki, bu iddialar gerçek mi? İsveç’ten konuyla ilgili açıklama geldi mi? Detaylar haberimizde...
Gerçek ortaya çıktı! İsveç’in seksi spor olarak...
Haberler / Güncel
7 Haziran 2023 Çarşamba 16:11

Geçtiğimiz günlerde, Hindistan'ın popüler gazetelerinden The Times of India'nın web sitesinde "İsveç yakında Avrupa Seks Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak" başlığı atılmıştı.

İSVEÇ’TEN AÇIKLAMA GELDİ!

İsveç'te seksin bir spor dalı olarak kabul edildiği iddiaları sosyal medyada ve kamuoyunda yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de yayın yapan medya kuruluşlarının Hindistan merkezli The Times of India'ya dayandırdığı haberlerin 'sahte' olduğu ortaya çıkarken, konuyla ilgili resmi açıklamalar da geldi.

DÜNYA BU İDDİAYI KONUŞTU

Haberde, İsveç'in seksi resmi bir spor dalı olarak tanıdığı, 'Avrupa Şampiyonası' düzenleneceği ve yarışmacıların altı saate kadar süren günlük karşılaşmalara katılacağı bir turnuvaya ev sahipliği yapacağı ileri sürüldü. İddiaya göre, yarışmanın 8 Haziran'da Göteborg kentinde başlaması planlanıyordu. Söz konusu iddialara, daha sonra Pakistan ve Yunanistan merkezli medya kuruluşları da yer verdi.

“YANLIŞ BİLGİLER YAYILIYOR”

İsveç Spor Konfederasyonu sözcüsü Anna Setzman, iddiaları yalanladı. "Bütün bilgiler yanlış" diyen sözcü, "Şu anda bazı uluslararası medyada İsveç ve İsveç sporları hakkında yanlış bilgiler yayılıyor" açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi