İstanbul Gündemi

GERİ DÖNÜŞÜM SİNEMA KAZANDIRDI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
18 Nisan 2016 Pazartesi 21:59

Çekmeköy Belediyesi´nin, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´yle birlikte hayata geçirdiği Ziller Geri Dönüşüm Projesi´nde ilk ay geride kaldı.

Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okullarda çevre bilinci oluşturabilmek için hayata geçirdiği Ziller Geri Dönüşüm İçin Çalıyor Projesi´nin ilk ay kazananı Ömerli Saadet Yılmaz İlkokulu öğrencileri oldu.

İlk Ay Ödülü Sinema

Proje kapsamında topladıkları geri dönüşüm malzemeleri ile ilçedeki okullar arasından birinci olan Saadet Yılmaz İlkokulu 4A, 4B ve 3A sınıfı öğrencileri, sinema ödülü kazandı. Sinema öncesinde Çekmeköy Belediyesi görevlileri tarafından karşılanan öğrencilere meyve suyu ve mısır ikramında bulunuldu.

Büyük Final 27 Mayıs´ta

27 Mayıs Cuma günü finali yapılacak projede, birinci olan okula 40 adet tablet bilgisayar, ikinci okula 120 ekran LCD televizyon, üçüncü okula projeksiyon cihazı hediye edilecek.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi