İstanbul Gündemi

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da! 26 ilin adayı...

31 Mart yerel seçimleri günden güne gündemi hareketlendirmeye devam ediyor. AK Parti'nin uzun süredir açıklanması beklenen belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacak.
Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da! 26 ilin adayı...
Haberler / Politika
7 Ocak 2024 Pazar 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bizim açıklamalarımız A'dan Z'ye sürprizdir" açıklamasının ardından siyasi kulislerde Murat Kurum ismi hareketlendirdi. İBB Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu ile yarışacak ismin yanı sıra merak edilen 25 aday için daha gözler Erdoğan'ın konuşmasına çevrildi.

ERDOĞAN 26 İSİM AÇIKLAYACAK

Bugün Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlenecek. Saat 14.00'te başlayacak programda Erdoğan'ın 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

ERDOĞAN'IN 'SÜRPRİZ' MESAJI GÜNDEM YARATMIŞTI

Erdoğan, perşembe günü gazetecilere yaptığı açıklamada AK Parti'nin İBB başkan adayının bugün duyulacağını belirtmişti. "Sürpriz bir isim mi olacak?" sorusuna yanıt olarak Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A'dan Z'ye hepsi hem sürprizdir hem de inşallah hepsi partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacak." ifadeleriyle dikkat çekmişti.

5 İLDE MHP ADAYI DESTEKLENECEK

AK Parti, Cumhur İttifakı'nın diğer ortaklarıyla da görüşmelerini sürdürüyor. MHP ile görüşmeler tamam. AK Parti 5 ilde MHP adayını destekleyecek. 24 ilde MHP aday çıkartmayacak, AK Parti adayını destekleyecek. 22 ilde ise her iki parti de aday çıkartacak. 

ADAYI AÇIKLANACAK İLLER:

Kocaeli

Eskişehir

Bursa

Denizli

Balıkesir

Aydın

Samsun

Erzurum

Muğla

Ordu

Giresun

Elazığ

Edirne

Düzce

Bitlis

Bingöl

Çanakkale

Çankırı

Kastamonu

Rize

Sinop

Tokat

Yalova

Isparta

Artvin

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi