İstanbul Gündemi

Ömer Faruk Yazıcı’dan iktidar ve muhalefete çağrı! ‘Fişini derhal çekin’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İstanbul’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi etkileyen olaylarla ilgili paylaştığı video ile açıklamalarda bulundu.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Ocak 2024 Cuma 10:04

İktidar ve muhalefete çağrıda bulunan İl Başkanı Yazıcı, “Ülkede daha fazla tahribata sebep olmadan, trollerden oluşan tüm üstyapıları acilen temizleyin” ifadelerini kullandı.

YAZICI’NIN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

“Bu söyleyeceklerime herkesin dikkat kesilmesini rica ediyorum. Yabancı istihbarat örgütleri, dijital aparatları kullanarak Türkiye'yi birbirine düşürüyorlar. Bunu yaparken de Türkiye’deki siyasal kutuplaşmanın son yıllardaki en vahim ürünü olan “troll ağlarını” kullanıyorlar. Evet, herkesin bildiği, ama kimsenin üstüne alınmadığı o troll ağlarını... Her geçen gün çeşitli operasyonlar üzerinden toplumun sinir uçlarıyla daha fazla oynanıyor, ortalık nefretle alevleniyor. Nasıl olduğunu anlatayım: Sosyal medya platformlarının altyapıları yabancı ülkelerde, dolayısıyla dış istihbarat örgütlerinin kontrolünde. O altyapıların üzerine Türkiye’deki siyasal tarafların burada kurduğu ve “yönettiğini sandığı” troll sistemleri ise hayli kırılgan ve dışarıdan yönlendirilmeye açık.”

“İKTİDAR VE MUHALEFET YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM”

“Çünkü bu troll ağları aslında iktidara da, muhalefete de ait değil! Tamamen istihbarat örgütlerinin güdümünde mekanizmalara dönüşmüş durumdalar. İktidar ve muhalefet kendi trollerini yönlendirdiğini zannediyor fakat aslında her şey kontrolden çıkmış durumda. Birkaç politik puan kazanmak için medet umduğunuz bu kontrolsüz yapılar, ülkeyi büyük bir felakete sürüklüyor. Buradan iktidar ve muhalefet yetkililerine sesleniyorum: Ülkede daha fazla tahribata sebep olmadan, trollerden oluşan tüm üstyapıları acilen temizleyin. Bu konuda bir centilmenlik anlaşması yaparak, troll ağlarını yok edin ve ülkeyi bu saçmalıktan çıkarın. Her iki tarafta da tüm troll yapılarını çöpe atın ve fişini derhal çekin. Eğer bu yapılmazsa, ülkemiz bu tip dış müdahalelere açık zafiyetler yüzünden büyük zararlar görecek, toplumda daha büyük yaralar açılacak. Bunun vebali de üzerinizedir, bilesiniz…”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi