İstanbul Gündemi

Halil Umut Meler’in ‘provoke etti’ suçlamasına Emre Belözoğlu’ndan yanıt geldi! ‘Kırgınım’

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlarla ilgili konuştu. Meler'in, başken ekibin hocası Emre Belözoğlu hakkındaki sözleri dikkat çekerken, Belözoğlu’dan da yanıt gecikmedi.
Halil Umut Meler’in ‘provoke etti’ suçlamasına Emre Belözoğlu’ndan yanıt geldi! ‘Kırgınım’
Haberler / Spor
20 Aralık 2023 Çarşamba 14:31

Hakem Halil Umut Meler, olaylı maçta yaşananları Hürriyet'e anlattı. Meler, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun durumu provoke ettiğini öne sürdü.

HALİL UMUT MELER: “BU DURUMU PROVOKE EDEN TEKNİK DİREKTÖRDÜ”

Olay günü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Meler, “Maçtan sonra düdüğü çaldıktan sonra oyuncular teşekküre ve tebrik etmeye geldi. Ki bu da görünüyor zaten ekranlarda. O arada Emre Belözoğlu’nun elini, kollarını gördüm. O arada rakip teknik direktör İlhan Palut onu tuttu. Tam biz ne oluyor, ne bitiyor, neler deniyor diye oraya odaklandığımızda eylemi yapan şahıs sol tarafımdan yumruğu vurdu. Ondan sonrasını hatırlıyor muyum, hatırlamıyorum. Çünkü yerde darbe yiyordum. Zaten polis de temsilciler de bunu beklemiyordu. Beklenmeyen bir durum, çünkü oluşabilecek hiçbir hadise yoktu. Sadece bu durumu provoke eden teknik direktördü. Başka hiç kimse değildi” ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU: “OLAYI DUYUNCA SAHAYA ÇIKTIM VE HALİL UMUT MELER’E SARILDIM”

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı olayla ilgili kendisini suçlamasına yanıt verdi. Suçlamaları kabul etmeyen Belözoğlu,  “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana 'Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım” dedi.

“BEN DE KIRGINIM”

Halil Umut Meler’e kırgın olduğunu söyleyen Belözoğlu, “Kendisi ailesinden ve kendisinden özür dilemediğimi ifade etmiş. Yakında kendisinden özür dilediğime dair görüntüler de çıkacaktır. Futbol, hiç kimsenin ailesinden önemli değildir. Ben ailesiyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşantısı olmasını temenni ediyorum. Ama haklı olanın acelesi yok. Bence çok acele etti kendisi. Ben maçtan sonra da yakın arkadaşları aracılığıyla ulaşmaya çalıştım, telefonla da aradım. Müsait olmadığını ilettiler bana. Halil Umut Meler, provokasyondan bahsetmiş. Bir ara kendi maçlarını izlerse provokatif tarafın bizim olmadığımızı net görebilir. Ben bu maç da dahil olmak üzere kendisini provoke edecek hiçbir hal ve tavırda bulunmadım. Karşılıklı olarak sahanın içinde her futbolcunun her teknik adamın yapmış olduğu davranışı, bu işin provokasyonu gibi göstermeye çalışmak gerçekten uzaklaşmaktan başka bir şey değildir. Komik de değildir. Çok üzgün ve yaşamış olduğu duyguyu anlamaya, yardım etmeye çalışan biri olarak ben de kırgınım” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi