İstanbul Gündemi

HASAN MUTLU, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Nisan 2021 Cumartesi 18:42

Sohbet havasında geçen görüşmede Bayrampaşa‘nın sorunlarına değinen CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, yaptığı açıklamada:

“Malumunuz bir pandemi süreci ve buna bağlı bir ekonomik buhran var. Maalesef ilçemizde bulunan esnafımız gücü son raddesine gelmiş durumda. Her alanda gerileme o kadar fazla ki, eğitim, sağlık, ekonomi ve hatta siyaset bile. Faturalar, kiralar ödenemeyecek raddeye geldi. Kötü yönetilmiş bir pandemi sürecinden sonra toparlamak ne kadar zaman alır inanın bilmiyoruz. Ancak burada İlçe Teşkilatı olarak olanaklarımız sınırlı, bizler iktidar değiliz ama vatandaşımıza da sırt çeviremeyiz. Ama görülüyor ki iktidar; vatandaşını, esnafını görmezden gelerek günübirlik siyasetler yapıyor. Bayrampaşa konuşulmuyor, vatandaşların alım gücü konuşulmuyor” diyen Mutlu, çözüm noktasında irtibatta kalmanın önemine dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konunun takipçisi olacaklarını ve İBB olarak Bayrampaşalılar‘ın arkasında olduklarını belirtti.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi