İstanbul Gündemi

HASAN TAHSİN USTA: ‘İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN’

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2021 Cumartesi 15:39

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Gaziosmanpaşa’da inşa edilen Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatın yapıldığı alanı ekibiyle birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sahayı gezen ve ardından projeyi inceleyen Başkan Usta, yeni emniyet binasının ilçe adına önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak, hayırlı olmasını diledi.

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, Şemsipaşa Mahallesi İstanbul Caddesi üzerine inşa ediliyor. 5.844 m² toplam inşaat alanına sahip olan proje, 7 kattan oluşacak. Yapılacak hizmet binasında; polis karakolu, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet birimleri, eğitim ve toplantı salonları ile kapalı otopark yer alacak. 18.861.000 TL yatırım bedeli bulunan proje, hızla tamamlanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kullanımına tahsis edilecek.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi