İstanbul Gündemi

ŞİŞLİ SOKAKLARI FESTİVAL ALANINA DÖNDÜ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2021 Cumartesi 10:07

Belediye Başkanı Muammer Keskin’in de katıldığı kutlamalarda, bando şenlik takımı Şişli mahallerini dolaştı. Başta çocuklar olmak üzere Şişlili komşular, pandemi kısıtlaması nedeniyle pencere ve balkonlardan kutlamalara eşlik etti.

Şişli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını, pandemi tedbirleri ve kısıtlamalara uygun olarak günler öncesinde planlandı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 23 Nisan’da bando şenlik takımıyla birlikte Şişli’nin tüm mahallerini gezdi. Keskin, hem komşularıyla 23 Nisan’ı kutladı, hem de onlara bu zorlu süreçte moral verdi.

“HER ÇOCUĞUN YÜZÜNDE AYNI GÜLÜMSEME OLACAK”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Çocuklar pandemi nedeniyle maalesef bu yıl da 23 Nisan’ı evde geçirdi. Biz çocuklarımızın bayram neşesinden mahrum kalmalarını istemedik. Bu nedenle onlar için birbirinden eğlenceli online etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimizi, sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Ben Belediye Başkanı olurken bir söz verdim; ‘Şişli’nin 25 mahallesindeki her çocuğun yüzünde aynı gülümseme olacak’ dedim. İşte 23 Nisan’da bunu yaptık. Bando şenlik takımımızla her bir mahalleyi teker teker gezerek, 23 Nisan’ın 101. yılında onlara unutulmaz bir bayram yaşattık” dedi.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi