İstanbul Gündemi

Hayati Yazıcı Sarıyer’deki balıkçıların taleplerine kulak verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, teşkilat mensuplarıyla birlikte 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için Sarıyer’de bir dizi saha çalışması gerçekleştirdi.
Hayati Yazıcı Sarıyer’deki balıkçıların taleplerine kulak verdi
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:11

Seçime sayılı günler kala Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer’de de AK Parti’nin saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

SARIYER TEŞKİLATI YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un ev sahipliğinde gerçekleşen programlar kapsamında AK Parti heyeti Sarıyerli balıkçılarla bir araya geldi. Saha çalışmasına; Sarıyer Belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİLER

Hayati Yazıcı’nın Sarıyer programı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmesiyle başladı. Ardından Sarıyer Merkez’deki seçim çadırına ziyarette bulunulan Yazıcı ve beraberindeki heyet, Sarıyer Merkez Camii’nde öğle namazını kıldıktan sonra balıkçılarla bir araya geldi.

“TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZLA VE GÖNÜL DOSTLARIMIZLA BULUŞTUK”

Yenimahalle Balıkçı Kooperatifi ve Rumelifeneri Balıkçı Kooperatifi’ni de ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Sarıyer’de balıkçılığı geliştirmek ve balıkçıların dertlerine çözüm olabilmek için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. Sarıyer’de program Rumelifeneri çarşısında vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmayla sürdü. Yazıcı, “Bugün Sarıyer ilçemizdeyiz. İlk olarak Sarıyer merkezdeki AK Çadır’ımızı ziyaret ederek, 28 Mayıs seçimleri için büyük bir heyecanla çalışan teşkilat mensuplarımızla ve gönül dostlarımızla buluştuk” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi