İstanbul Gündemi

Saadet Partisi Kadın Kollarıyla buluştu

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’ne hazırlanan Millet İttifakı’nın paydaşı olan Saadet Partisi, kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.
Saadet Partisi Kadın Kollarıyla buluştu
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 11:55

Toplantıya; İstanbul Milletvekili Azmi Mustafa Kaya, İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, il yöneticileri ve kadın kolları üyeleri katıldı.

KADIN KOLLARINA BÜYÜK ÖVGÜ!

Saadet Partisi Kadın Kolları’nın büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalıştığını, kapı kapı gezerek seçmene ulaştığını ifade eden İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’ni kazanmasında da önemli rol oynayacaklarını vurguladı.

“EMEĞİ ADALETİN, HUZURUN VE ADİL PAYLAŞIMIN TESİSİ İÇİN HARCIYORLAR”

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Yazıcı, “Emeğini, gayretini; adaletin, huzurun ve adil paylaşımın tesisi için harcayan çok kıymetli Kadın Kollarımızın fedakar mensupları ile Milletvekilimiz Azmi Mustafa Kaya’nın katılımıyla, bir araya geldik. Son günlerde daha fazla gayret için inanç tazeledik. Haydi, az kaldı!” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi