İstanbul Gündemi

‘Haysiyet Duvarı’ Çekmeköy’de

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Şubat 2023 Cuma 11:25

Yoğun katılımın olduğu demokrasi nöbetine; CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Çekmeköy ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Çekmeköy Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Biz İstanbul’a ihanet etmiyoruz”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararları protesto etmek amacıyla İstanbul genelindeki CHP İlçe Örgütleri tarafından başlatılan Haysiyet Duvarı bu kez Çekmeköy’de. Nöbet esnasında basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Başta kabul etmediler. Fakat 16 milyon İstanbullu 800 bin oy farkıyla yeniden Ekrem İmamoğlu’nu seçince mazbatayı vermek zorunda kaldılar. Şimdi ise bir ‘ahmak’ davası... Teröristlerin İBB’de çalıştırıldığına dair iddia üzerine Ekrem Başkan yargılanıyor. 550 tane terörist var diyenlere buradan sesleniyorum. Terörist varsa içeriye alacaksın. Bu senin görevin. Belediyeye alınan her kişiden güvenlik raporu isteniyor. Bu raporu veren de İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı. Eğer bir yerde terörist geziyorsa bunun sorumlusu bellidir. Bu sorumlu Ekrem Başkan değil. ‘İstanbul’u betonlaştırarak ihanet ettik’ diyenler var ya hani... Şimdi diyoruz ki biz İstanbul’a ihanet etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin 2. yüzyılını demokrasiyle taçlandıracağız”

Başkan Kızıldaş, sözlerini şöyle sonlandırdı: “CHP İstanbul’u kazanırsa yardımlar kesilir diyorlardı. Aksine yardımlar artarak devam ediyor. Yaklaşık 400 bin yurttaşımıza maddi ve manevi destek veriliyor. Öğrenci yurtları, kreşler, burslar...14 Mayıs’ta bu mücadeleyi zaferle sonlandıracağız. Türkiye’nin 2. yüzyılını demokrasiyle taçlandıracağız. Geliyor gelmekte olan.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi