İstanbul Gündemi

Hem trafiğe çözüm olacak hem de zaman tasarrufu sağlayacak

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mart 2023 Cumartesi 12:43

Şehir içi ulaşımda trafik problemine can suyu olması beklenen viyadük ayrıca zaman ve yakıt tasarrufu da sağlayacak. Yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Kartoğlu, güvenli, konforlu ve hızlı ulaşım için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“Ulaşımda yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak”

Viyadüğün ulaşımda avantajları da beraberinde getireceğinin altını çizen Başkan Kartoğlu, şunları söyledi: “Viyadük projemizde önemli bir yol katettik. Beş ayaktan oluşan viyadüğümüzün iki ayağında çalışmalarımızı tamamladık. Üçüncü ayağında ise sona yaklaşmış durumdayız. Diğer ayakların temel beton döküm ve temel hazırlama işlemleri üzerinde çalışıyoruz. Yüzde 60 oranında tamamladığımız viyadüğümüzü kısa süre içerisinde hizmete açmak için yoğun mesai harcıyoruz. Bisiklet yolunun da yer alacağı viyadük, iki gidiş ve iki geliş olmak üzere dört şeritli olacak. 21 metre genişliğe ve 150 metre uzunluğa sahip viyadük; Boğazköy, Hoşdere ve Deliklikaya bölgelerine ulaşımda yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi