İstanbul Gündemi

İBB Başkan Adayı Taylan Yıldız’dan rakiplerine flaş çağrı! ‘Protesto etmeye davet ediyorum’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversite kampüsünün ve yerleşkelerinin halka açılmasına tepki gösterdi. Yıldız, “Herkes derslere girebiliyor. Böyle büyük bir güvenlik sorunu kabul edilemez” dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Şubat 2024 Salı 17:19

Beyazıt kampüsünün yanı sıra Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece'de bulunan yerleşkeleri de hafta içi sabah 08.30'dan akşam 17.00'ye kadar ziyarete açık olacağı ifade edildi.

“PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM”

X hesabından derse girdiği anları paylaşan Taylan Yıldız, olaya tepki göstererek şunları söyledi: “İstanbul Üniversitesi'nde hiçbir engele takılmadan önce kampüse sonra da derse girdim. Benim gibi üniversitesi kapısından geçen herkes de derslere girebiliyor. Ne durduran var ne bir şey. Böyle kepazelik olmaz. Böyle büyük bir güvenlik sorunu kabul edilemez. Konunun gündeme gelmesi için tüm İBB başkan adaylarını, benim gibi İstanbul Üniversitesi'ne gelerek bu durumu protesto etmeye davet ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi