İstanbul Gündemi

Aykut Erdoğdu krizi Ümraniye’ye sıçradı! ‘Görevlendirilmiş trollere hak ettikleri...’

Aykut Erdoğdu’nun CHP Parti Meclisi tarafından Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin yankıları devam ediyor. Eleştirilere sosyal medyadan yanıt veren Erdoğdu, “Biz yolumuza bakalım” dedi.
Aykut Erdoğdu krizi Ümraniye’ye sıçradı! ‘Görevlendirilmiş trollere hak ettikleri...’
Haberler / Politika
13 Şubat 2024 Salı 13:18

Siyasi kulislerde ismi Çekmeköy belediye Başkan Adayı olarak konuşulmaya başlandıktan sonra İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve 5 aday adayının ‘ithal aday’ istemiyoruz çıkışıyla birlikte Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Aykut Erdoğdu tartışması sürüyor.

“GERÇEK HAYAT SOKAKTA BİZİ BEKLİYOR”

Eleştirilere sosyal medyadan yanıt veren Erdoğdu, “Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim. Bu onurlu görevi bana layık gören Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediyesini kazanıp 5 yıl içinde Ümraniye’yi İstanbul’un en güzel en huzurlu en yaşanabilir ilçelerinden biri yaptıktan sonra görevi genç kardeşlerimize bırakmak üzere adaylık teklifini kabul ettim” dedi. Mesajının sonuna ise not iliştiren Erdoğdu; “Bu gönderinin altında bir dolu olumsuz yorum veya hakaret görebilirsiniz. Ülkemizin çok ağır ekonomik ve siyasi krizden geçtiğini birçok yurttaşımızın psikolojisinin bozulduğunu unutmayın. Görevlendirilmiş trollere hak ettikleri kadar değer verin. Gerçek hayat sokakta bizi bekliyor. Biz yolumuza bakalım” çağrısında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi