İstanbul Gündemi

İBB Meclisi kabul etti, Onursal Adıgüzel söz verdi! ‘Çok yakın takipçisiyim’

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin 1/1000 Uygulama İmar Planı’nı oy birliğiyle kabul etti.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Şubat 2024 Cuma 12:14

İBB Meclisi, İçerenköy Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediği 1/1000 uygulama imar planlarını görüştü. Toplantıdan İçerenköylüleri sevindiren karar çıktı.

“VATANDAŞIMIZIN İMAR SORUNUNU SİYASETE ALET ETMEYİN!”

İçerenköy İmar Planı ile ilgili gelişmeyi duyuran Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Değerli İçerenköylü komşularım! Bugün İçerenköy’ün 1/1000’lik planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçmiştir. Tüm İçerenköylülere hayırlı olsun. Buradan canla başla çalışan meclis üyelerimize, Ataşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Şunu da belirtmek isterim; Bugün İçerenköy’ün sorunu çözüldü. Fakat Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerimizin imarları hala çözüm bekliyor. Bunun çok yakın takipçisiyim. Seçime kadar bu sorun çözülmeli. Ataşehir’de yaşayan her vatandaşımız dayanıklı binalarda oturma hakkına sahiptir. Vatandaşımızın imar sorununu siyasete alet etmeyin! Meclis’te çoğunluğunuz var. Gelin bu işi çözün. Biz bu mücadeleyi bu takibi sürdüreceğiz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi