İstanbul Gündemi

Memleket Partisi’nden Türkiye İşçi Partisi’ne imalı gönderme!

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile Türkiye İşçi Partisi’ne göndermede bulunan Memleket Partisi, “Her seçime ayrı bir TİP!” sözleriyle imada bulundu.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 17:19

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasette artan gerilim kadar partilerin de sosyal medya üzerinden birbirlerine göndermede bulunduğu paylaşımlar dikkat çekiyor.

‘ADAYLIKTAN ÇEKİL’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye ‘çekil’ mesajı gönderen TİP Genel Başkanı Erkan Baş için, yerel seçimlerde Hatay’dan aday çıkarmasının ardından Memleket Partisi’nden imalı bir paylaşım geldi.

GEÇMİŞTE SARF EDİLEN SÖZLERE YER VERİLDİ

Erkan Baş’ın, “Sayın İnce bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybettirmek istiyorsanız da Kemal Bey’e değil, Tayyip Erdoğan’a kaybettirmeyi seçin. Bu sizin en önemli seçiminiz. Kendisi çekiliyorsa ben de çekilirim. Problem yok bizim açımızdan” sözlerinin yer aldığı videoda, bir basın mensubunun, Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay’da aday çıkartmasıyla birlikte AK Parti’nin avantajlı konuma geçeceğine dair söylemlere ilişkin sorduğu soruya, Sera Kadıgil’in verdiği yanıt tiye alındı. Kadıgil’in şu sözlerine yer verildi: “Hakikaten son 10 yıldır aynı mahiyetteki eleştirilerden yalnızca bize değil, sanıyorum tüm halka artık gına gelmiş durumda.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi