İstanbul Gündemi

İftar sofrasında Ümraniyelilerle buluşan Başkan İsmet Yıldırım: ’31 Mart Ümraniye’nin ve İstanbul’un bayramı olacak’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yaşlı ve engelli vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak sizin hizmetinizdeyiz” dedi.
İftar sofrasında Ümraniyelilerle buluşan Başkan İsmet Yıldırım: ’31 Mart Ümraniye’nin ve İstanbul’un bayramı olacak’
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mart 2024 Perşembe 13:46

Ramazan ayında kurulan gönül sofralarına misafir olan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de yaşlı ve engelli Ümraniyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

“İNŞALLAH SİZLER İSTANBUL’U MURADINA ERDİRECEKSİNİZ”

Başkan İsmet Yıldırım, “Geceniz mübarek olsun. Çok değerli engelli kardeşlerim ve yaşlı teyzelerimiz, amcalarımız ve sevgili yavrularımız programımıza teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifi’nizi tebrik ediyorum. Mevlam inşallah kadir gecesine de birlikte erişmemizi nasip eylesin. Birinci bayramımız 31 Mart’ta olacak. İkinci bayramımızda da Ramazan Bayramımız olacak. Birinci bayramımız da çok önemli çünkü; İstanbul’a 4,5 sene bir çivi bile çakamayan iş bilmezlerden alacağız. Tatili çok seven adamı 31 Mart gecesi tatile göndereceksiniz değil mi? Murat Kurum'dan da Allah razı olsun. Yangın, sel ve deprem demeden çalışıyor. İnşallah sizler İstanbul’u muradına erdireceksiniz. Ümraniye Belediyesi olarak biz sizin hizmetinizdeyiz” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi