İstanbul Gündemi

İhsan Önder Albayrak'tan seçim günü için kritik çağrı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Mart 2023 Cumartesi 17:13

Türkiye'nin seçimlere hazırlandığı bu günlerde, tarihin 14 Mayıs olarak belirlenmesinin ardından İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı İhsan Önder Albayrak'ta sandıkların korunmasının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha vurgulayarak vatandaşa seslendi.

'SANDIK GÜVENLİĞİ SİZSİNİZ'

Tüm Türkiye'nin 14 Mayıs'ı beklediği bu günlerde, seçim sandıkları ile ilgili bir açıklama da İhsan Önder Albayrak'tan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Albayrak, ‘Tüm iyiler görev sizde! Oylarınıza sahip çıkın, sandık güvenliği sizlersiniz.' diyerek vatandaşa seslendi.

‘BİR ŞEY DEĞİŞMEZ DEMEYECEĞİM!’

14 Mayıs seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Müdürü İhsan Önder Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıklamalarına şöyle devam etti; ‘ Oyumu kullanmadan önce ve sonra sandık başında olmaya devam edeceğim. Sabah 07.00 sularında başladığım görevimi, oy sayımı bitene kadar sürdürmeye devam edeceğim. Daha sonra ise, mühürlü ve ıslak imzalı oy tutanağının binada bir yere asılıp asılmadığını muhakkak kontrol edeceğim ve daha sonra fotoğrafını çekeceğim. Fotoğrafını çektiğim tutanağın resmini ise, ilçe başkanına ve görevlilere göndereceğim. Tutanağın bir kopyasını ise, ilçe başkanına kendi ellerimle teslim edeceğim. Sonrasında ise, YSK kurulunun resmi sitesine giriş yapacağım. Sandık numaramdan, sandığımdaki sonuç ile yayınlanan sonuç durumunu karşılaştıracağım. Herhangi bir farklılık bulmam durumu söz konusu olduğunda ise, bu durumu o ilçenin başkanına bildireceğim. Oyumun takipçisi olacağım’ Bir şey değişmez demeyeceğim. En önemlisi de sandığa gitmemeyi hiç düşünmeyeceğim…' dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi