İstanbul Gündemi

Ataşehir’den Sinan Oğan’a tam destek!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Mart 2023 Cuma 15:43

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala siyaset arenası da tempo kazandı. Geçtiğimiz günlerde YSK tarafından yasal olarak cumhurbaşkanı adayları için imza kampanyalarının başlatılmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında imzalar toplanıyor. Zafer Partisi öncülüğünde kurulan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan’a bir destek de Ataşehir’den geldi.

281 İMZA TOPLANDI

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’a destek olmak amacıyla imza kampanyası düzenleyen İYİ Parti Ataşehir Önceki Dönem İlçe Başkanı Mert Kar, Oğan için 281 imzanın toplandığını söyledi. Kar, “Önümüzdeki seçimde Türk milliyetçilerinin sesi olabilecek siyasetçilere ihtiyacımız var. Bundan dolayı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olabilmek amacıyla ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Sinan Oğan için imza kampanyası düzenledik. Destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

SİNAN OĞAN’IN İMZA SAYISI KAÇ?

Vatandaşların ilçe seçim kurullarına giderek destekledikleri cumhurbaşkanı adayı için imza verme işlemleri Türkiye’nin dört bir yanında devam ediyor. ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan için bugün saat 14.00 itibariyle 30 bin 577 imza toplandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi