İstanbul Gündemi

İKİ BAŞKAN BİRLİKTE ?VİZONTELE´ FİLMİNİ SEYRETTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Haziran 2017 Salı 20:35

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Vizontele filminde belediye başkanı Nazmi´yi canlandıran Altan Erkekli, İstinye Tersane alanında gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Sarıyerlilerle birlikte Vizontele´yi seyretti.

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 10.gününde ?Sevgi, Barış ve Hoşgörü Alanı´ olarak adlandırılan İstinye Tersane Alanı açık hava sinemasına dönüştü. Eski ramazanları yad etmek amacıyla alanda kurulan sinemada, Yılmaz Erdoğan´ın yazdığı ve Ömer Faruk Sorak ile birlikte yönettiği ?Vizontele´ film gösterildi. Sarıyerlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen film gösteriminde başrol oyuncusu  Altan Erkekli ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç  kısa bir söyleşi yaptı.

Barış ruhuyla geldik

?Türkiye´ye bambaşka bir tat getirmiş olan Vizontele  filmini 17 sene sonra birlikte izlemeye geldik? diyen Erkekli şu şekilde konuştu: ?Güzel bir Türkiye´nin özlemiyle, barış içinde, sevgi dolu bir ülkenin yeniden hayatımızda olmasını diliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk´ün de bu topraklarda yaşatılmasını istiyoruz. Barış ruhuyla buraya geldik. Hem güzelliğin hem de insanca yaşamanın abidesi olan Sarıyer Belediyesi´nin yaptığı her güzel işin içinde olmak bizim için onur.?

Ücretsiz dağıtılan patlamış mısır eşliğinde filmi izleyen Sarıyerliler keyifli bir ramazan akşamı yaşadı.

Görüntüler için tıklayınız

https://www.youtube.com/watch?v=jaxl9qeSMEs&feature=youtu.be

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi