İstanbul Gündemi

İki Başkan'dan aynı anda aynı mesaj!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Mart 2023 Pazar 13:17

Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sık sık vatandaşla iletişim kuran İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. İki başkanın aynı anda aynı paylaşımı yapması ise, kullanıcılar tarafından dikkat çekti.

“GÖNÜLLÜ KATILIM ÇAĞRISI”

Seçim sandığı grevlendirme sistemi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, paylaşımlarını aynı anda yayınladılar. İmamoğlu yaptığı paylaşımda “14 Mayıs'ta yepyeni bir sürece başlıyoruz. Millet İttifakı platformu olan ”Türkiye Gönüllüleri'ne katılmak için başvuruda bulunun. Sorumluluk üstlenin" dedi. Yavaş'ta İmamoğlu ile benzer söyleyerek “14 Mayıs'ta yeni bir sürece başlıyoruz. Sizleri, Millet İttifakı platformu olan ‘Türkiye Gönüllüleri’ platformuna katılıp sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum" dedi.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi