İstanbul Gündemi

İLK İFTARDA KOMŞULAR BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
8 Haziran 2016 Çarşamba 00:02

Çekmeköy Belediyesi ilk iftar akşamında 5 bin kişilik iftar yemeği verdi.

Çekmeköy Belediyesi, Ulus pazar alanında 5 bin kişinin bir araya geldiği iftar sofrası kurdu. İlk iftar programında Mimar Sinan, Mehmet Akif ve Hamidiye Mahallesi´nde oturanlar oruçlarını birlikte açtı. Çekmeköy, bu Ramazan´da da porselen tabak uygulamasından vazgeçmedi.  İftardan birkaç saat önce dev kazanlarda pişirilen yemekler, iftar alanlarında garsonlar tarafından masalara servis edildi. 7´den 70´e mahalle halkını buluşturan iftarın mönüsünde; iftariyelikler, mercimek çorbası, pilav, tas kebabı, Osmanlı tulumbası, su ve ayran yer alıyor.

İftara ev sahipliği yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, iftardan önce, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve başkan yardımcılarıyla  alana gelerek, masaları tek tek dolaştı. Her masada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Poyraz,  ?Mahalle iftarları birlik ve beraberliğimizi gösteren bir simge haline geldi,? dedi. Başkan Poyraz, gençlerin ve çocukların öz çekim isteklerini de geri çevirmedi.

İftardan önce masalardaki yerlerini alan Çekmeköylüler, Kuran-ı Kerim tilaveti ile beklediler.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi