İstanbul Gündemi

Instagram için flaş iddia! Yapay zeka arkadaşı...

Instagram'ın kullanıcıların kendi beğenilerine göre özelleştirebilecekleri ve daha sonra sohbet edebilecekleri bir "Yapay zeka arkadaşı" özelliği geliştirdiği iddia edildi.
Instagram için flaş iddia! Yapay zeka arkadaşı...
Haberler / Teknoloji
4 Kasım 2023 Cumartesi 13:03

TechCruch'ın haberine göre, belki de Instagram bu konudaki en dikkat çekici adımlardan birini atıyor olabilir.

SOHBET EDEBİLECEKLER

Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre Instagram, kullanıcıların kendi beğenilerine göre özelleştirebilecekleri ve daha sonra sohbet edebilecekleri bir "AI arkadaşı" özelliği geliştiriyor. Özelliğin ekran görüntülerine göre kullanıcılar yapay zeka ile "soruları yanıtlamak, karşılaştıkları zorlukları konuşmak, fikirler üzerinde beyin fırtınası yapmak ve çok daha fazlası" için sohbet edebilecekler.

SEÇENEKLER OLACAK

Kullanıcılar seçimlerini yaptıktan sonra, yapay zeka arkadaşı için bir avatar ve bir isim seçebilecek. Daha sonra kullanıcılar bir sohbet penceresine yönlendirilecek ve burada yapay zeka ile konuşmaya başlamak için bir düğmeye tıklayabilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi