İstanbul Gündemi

Kaspersky’den 'jargonsuz' siber güvenlik eğitimi

Kaspersky, günümüzün dijital işletmeleri ve girişimcileri için çok önemli olan yeni Yöneticiler için Siber Güvenlik Online Eğitiminin lansmanını gerçekleştirdi.
Kaspersky’den 'jargonsuz' siber güvenlik eğitimi
Haberler / Teknoloji
13 Ekim 2023 Cuma 12:16

Siber güvenlik eğitimi; risk yönetimi, krizlere müdahale ve güvenlik olayları sırasında etkili ve bilinçli kararlar vermek isteyen liderleri desteklemeye yardımcı oluyor.

KURUMU YIKIMA UĞRATABİLİYOR

Kurum içinde daha güçlü bir güvenlik kültürü oluşturulmasını teşvik eden yeni eğitim programı, katılımcıların modern siber güvenlik tehdit ortamı hakkında farkındalıklarını artırmayı ve, siber güvenlik becerilerinin doğru kullanımını özendirmeyi amaçlıyor. Siber saldırılar en iyi ihtimalle sistemler üzerinde ufak rahatsızlıklara neden olurken, en kötü ihtimalle kurumu yıkıma uğratabiliyor.

SİBER GÜVENLİK UZMANLARI TARAFINDAN OLUŞTURULDU

Yöneticiler için Siber Güvenlik Online Eğitimi, Kaspersky'nin üst düzey yöneticileri ve önde gelen siber güvenlik uzmanları tarafından oluşturuldu. Kurs katılımcıları, altı ana öğrenme modülünü kapsayan ve eğitmen tarafından yönetilen bir çevrimiçi video kursu aracılığıyla siber güvenliğin temellerini öğrenme fırsatı yakalıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi