İstanbul Gündemi

iPhone’da pahada ağır yükte hafif dönemi!

Apple'ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde kullanılacağı söylenen titanyum çerçeve, cihazları iPhone 14 Pro modellerinden yaklaşık yüzde 10 daha hafif hale getireceği öne sürüldü.
iPhone’da pahada ağır yükte hafif dönemi!
Haberler / Teknoloji
11 Eylül 2023 Pazartesi 14:36

Bu iddianın gerçek olması durumunda iPhone 15 Pro, 177 gram ağırlığındaki iPhone XS'ten bu yana Apple'ın çıkardığı en hafif Pro model haline gelecek.

iPHONE XS'TEN BU YANA EN HAFİF PRO MODEL OLABİLİR

Apple’ın cihazlar için teknik özellikler sayfasına göre, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max sırasıyla 206 gram ve 240 gram ağırlığında. Söz konusu yaklaşık %10'luk bir ağırlık azaltımı iddiası eğer gerçekse, bu durumda iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max sırasıyla yaklaşık 185 gram ve 216 gram ağırlığında olacak. Bu da iPhone 15 Pro'yu 177 gram ağırlığındaki iPhone XS'ten bu yana en hafif Pro modeli haline getirecek. Aynı şekilde iPhone 15 Pro Max, 208 gram ağırlığındaki iPhone XS Max'ten bu yana en hafif Max modeli olacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi