İstanbul Gündemi

İSKİ bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurdu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, yaptığı su tasarrufu çağrısının ardından bu kez de dağıtım yerlerine bahçe ve peyzaj sulamalarının durdurulması yönünde yazı gönderdi.
İSKİ bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurdu
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ağustos 2023 Pazartesi 18:59

İSKİ tarafından önceki gün abonelerin cep telefonlarına gönderilen kısa mesajda, kentte uzun süredir olağanüstü kuraklık yaşandığı belirtildi.

“SUYUMUZU DİKKATLİ KULLANALIM”

İSKİ’den gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “İSKİ olarak her türlü tedbiri alarak kesintisiz su temini için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zor dönemi ancak bireysel su tasarrufu ile atlatabiliriz. Lütfen tasarrufu şimdi su varken yapalım; suyumuzu dikkatli kullanalım, susuz kalmayalım. Desteğiniz için teşekkür ederiz.”

GEÇİCİ SÜREYLE BAHÇE VE PEYZAJ SULAMALARI DURDURULDU

İSKİ, dağıtım yerlerine de bahçe ve peyzaj sulamalarının durdurulması yönünde yazı gönderdi. Gönderilen yazıda şebeke suyu ile bahçe sulama aboneliğinin geçici süreyle durdurulduğu bildirildi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi