İstanbul Gündemi

Sancaktepe Belediyesi’nden coşkulu Spor Şöleni

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nün sezon açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen tören ile gerçekleştirildi. Kulüp bünyesinde 33 ayrı branşta eğitim veriliyor.
Sancaktepe Belediyesi’nden coşkulu Spor Şöleni
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2023 Cumartesi 12:54

Şehit Selim Topal Spor Salonu’nda düzenlenen spor şölenine; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sporcular ve aileler katıldı.

EĞLENCELİ ETKİNLİKLERE SAHNE OLDU

Sancaktepe’de spor sezonu, Şehit Selim Topal Spor Salonu’nda düzenlenen spor şöleniyle başladı. Konser veren sanatçılar eşliğinde gerçekleşen açılış şöleni mehter takımı, cambaz gösterisi, halk oyunları ve spor gösterileriyle devam etti.

“ALLAH BAŞARILARINI DAİM EYLESİN”

Spora ve sporcuya destek vermeye devam ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Sancaktepeli gençlerimizle gurur duyuyoruz. Biz burada Sancaktepe Belediyesi olarak spor kulübümüzle birlikte Sancaktepe’de gençlerimizin bayrağımızı göndere taşıması, yurt dışında bizleri temsil etmeleri için onlara 21 tesisimizle, 33 ayrı branşta eğitimleri ücretsiz olarak veriyoruz. Tüm tesislerimizle onların emrindeyiz. Onlar da bizim yüzümüzü kara çıkartmıyorlar. 2 bin 700’ün üzerinde madalyalı sporcumuz var. Allah başarılarını daim eylesin” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi