İstanbul Gündemi

İsmail Arslan ‘Bayrampaşalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:10

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayını idrak ederek, milletçe kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmak üzereyiz. Rahmet, bereket, yardımlaşma, dayanışma ayı olan birçok hikmeti, fazileti, fırsatları içerisinde barındıran oruç ayını uğurluyoruz. Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, huzurun egemen olduğu bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşacağız” diye konuştu.

“Mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim”

Bayramlar kırılan kalpleri onarmak, küskünlükler ve kırgınlıkların son bulmasını sağlayacak bir helalleşme fırsatı sunar bize. Büyüklerimize ziyaret etmek, ellerinden öpmek, mutluluğu paylaşma imkanı verir. Ramazan Bayramı’nda gönüller alınmalı, dargınlıklar sonlanmalı, küslükler, kırgınlıklar tamir ve telafi edilmelidir. Elbette dilek ve beklentimiz budur. Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk-İslam aleminin ve Bayrampaşalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Şeker tadında sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi