İstanbul Gündemi

İsmet Yıldırım sanayi esnafının sorunlarını dinledi! Yıldırım’dan esnafa müjde!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Fatih Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaf ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinlene Yıldırım, öncelikli hedeflerinin sanayi sitesinin dönüşümünü tamamlamak olduğunu belirtti.
İsmet Yıldırım sanayi esnafının sorunlarını dinledi! Yıldırım’dan esnafa müjde!
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ekim 2023 Cuma 11:15

Fatih Sanayi Sitesi ziyaretinde; Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve Ümraniye Fatih Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ragıp Agun da yer aldı.

SANAYİ SİTESİ DÖNÜŞECEK

Fatih Sanayi Sitesi esnafının mağdur edilmeyeceğini vurgulaya Başkan İsmet Yıldırım, hem mal sahiplerinin hem de kiracıların mağdur olmayacağı bir senaryo üzerinde çalıştıklarını söyledi. Yıldırım, sanayi sitesinin bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirterek, kiracılar için yer yapacaklarını ifade etti.

FİLİSTİNLİLER İÇİN DUA ETTİLER

İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için sanayi sitesinde düzenlenen mevlid programına da katılan heyet, dualar etti. Mevlidin ardından yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi