İstanbul Gündemi

İstanbul ilçeleri için kırmızı eylem!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
13 Mart 2023 Pazartesi 12:27

Kahramanmaraş üssünde gerçekleşen ve 11 ili yıkıma uğratan deprem sonrasında, gözler; sıradaki depremin beklendiği şehir olan İstanbul'a çevrildi. Televizyon programlarında açıklama yapan bütün Profesörler, İstanbul'a dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor. Bunun üzerine, AFAD tarafından yapılan kırmızı eylem planı İstanbul'un acil geri dönüşüm sürecine girmesi gerektiğini doğruladı.

ANADOLU YAKASINDAKİ RİSKLİ İLÇELER

AFAD tarafından oluşturulan kırmızı deprem planına göre, Anadolu Yakası'nda yer alan riskli ilçeler şu şekilde sıralanmaktadır; Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Kartal ve Ataşehir olarak belirlendi.

AVRUPA YAKASINDAKİ RİSKLİ İLÇELER

AFAD tarafından oluşturulan ve ilçe ilçe belirlenen kırmızı eylem tablosuna göre, Avrupa Yakası'ndaki riskli ilçeler ise şu şekilde sıralanmaktadır; Şişli, Zeytinburnu, Bağcılar, Avcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Esenler, Büyükçekmece, Beyoğlu, Bağcılar, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece ve Fatih ilçeleri olarak bildirildi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi