İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Geleceği' sütleri karşılaştırdı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Aralık 2022 Perşembe 12:16

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, son günlerdeki market tartışmasına ilginç bir boyut getirdi. BİM ve Tarım Kredi Kooperatif marketlerine giderek, aynı kalitede birer süt alan Şahin, iki ürünün fiyatlarını karşılaştırarak, iktidarı eleştirdi. 

"SİZİN MARKETİNİZ DAHA PAHALI"

Konuyla ilgili görüntü çekerek, sosyal medya hesabından paylaşan Şahin, "Halkın gündemi hayat pahalılığı. İktidar ne yapıyor? Marketleri suçluyor. İktidarın diğer ortağı da marketleri tehdit ediyor. Gerçekten durum böyle mi diye yerinde görmek istedik. Hem BİM marketini hem de iktidarın 'ucuz ürün satacağız' diye açtığı Tarım Kredi Kooperatifi marketini. Kıyametler kopartan iktidar da tehditler savuran ortağı da gitsin kendi gözleriyle görsün. Beyler. Sizin marketiniz de bile fiyatlar diğer zincir marketlerden ucuz değil." dedi.

"TARIM KREDİNİN SÜTÜ DAHA PAHALI" 

Başkan Şahin,  önünde iki marketten de alınan ürünlerin olduğunu belirterek, "Bir tarafta Tarım Kredinin, diğer tarafta BİM'in kendi sütü. İkisi de aynı ürün. Bakın fiş önümüzde. Tarım Kredinin sütü 17,90 TL, BİM'in sütü 15.50 TL. E şimdi ne olacak? O Ağrı'da şov yapan Belediye Başkanına sesleniyoruz. Hadi Tarım Kredinin marketini de denetleyin görelim. Denetleyemezsiniz." diye konuştu. 

"TÜM SUÇLU SİZSİNİZ"

Sorunun bu marketlerde değil iktidarda olduğunu aktaran Şahin, "Bunu siz de bal gibi biliyorsunuz. Hiç boşuna günah keçisi aramayın. Piyasadaki güven iklimini bozan sizsiniz. Hayat pahalılığının, krizin, enflasyonun sorumlusu sizsiniz. Sizin bir eliniz yağda bir eliniz balda ancak sokakta yangın var. Bugünler de geçecek ama bu millet yediğin ayazın hesabını sandıkta görecek." şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi