İstanbul Gündemi

İstanbul’un Saadeti’nden Ataşehir çıkarması!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Ekim 2022 Pazartesi 20:50

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek ülkeye dair mevcut sorunları ve onların çözümünü konuştular. Daha sonra sokağa inerek samimi görüntüler veren Başkan Yazıcı ve Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar vatandaşlarla tek tek sohbet edip dertlerini dinledi.

‘SORUNLAR ÇOK AMA SAADET PARTİMİZİN ÇÖZÜMLERİ BİTMEZ’

Saadet Partisi’nin Ataşehir ziyaretini sosyal medya hesabından duyuran Başkan Yazıcı, ‘İlçe Buluşmaları kapsamında Ataşehir ilçemizde Muhtarlarımız ve STK Temsilcilerimizle bir araya gelerek ülkemize dair sorunları ve çözümleri konuştuk. İlgi ve alakalarından dolayı tüm katılımcılara ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ataşehir İlçemizde esnaflarımızla, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Dertler, sorunlar çok ama Saadet Partimizin çözümleri bitmez. Saadet İktidar olacak ve insanlarımız temiz bir siyasete kavuşacak.’ dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi