İstanbul Gündemi

Erzurum Günleri'nde Ahmet Davutoğlu'na engel!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Ekim 2022 Cumartesi 17:50

Program alanına gelen Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ve partililer, olaya tepki gösterdi. İl Başkanı Şahin, Erzurum Valisi Okay Memiş‘e sert çıktı.

“Bu yapılan ne devlet adabına yakışır, ne de siyaset nezaketine yakışır”

İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Erzurum Valisi Okay Memiş’e “Bu ülkede Başbakanlık yapmış birisini yoldan çevirmek devlet adabına yakışmaz. İstanbul böyle bir rezalet görmedi. Sizi kınıyorum, size yazıklar olsun” dedi.

“Bu ülkede başbakanlık yapmış bir ismin buraya gelmesi engellendi”

Olayın ardından partililerle birlikte alandan ayrılan İl Başkanı Şahin çıkışta basın mensuplarına bir açıklama gerçekleştirdi. Şahin, 'Erzurum Tanıtım Günleri‘ndeyiz. Bugüne kadar İstanbul‘da Gelecek Partisi olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla çok iyi ilişkiler kurduk. Bugün burada Erzurum Valisi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumlu AK Partili yetkililer istiyor diye, bu ülkede başbakanlık yapmış bir ismin buraya gelmesi engellendi. Erzurumlu hemşehrilerim, Erzurum Valisi adına ve Erzurumlu AK Partili yöneticiler adına utanmak zorunda değil. Bu yapılan ne devlet adabına yakışır, ne de siyaset nezaketine yakışır. Bu ülke artık bu anlayıştan, bu tek parti zihniyetinden ve bu devlet partisi zihniyetinden kurtulmak zorunda. Erzurumlu hemşehrilerimi bir kenara bırakıyorum, Erzurumlu hemşehrilerim bizim şurada yeri ayrıdır. Ama bu ayıbı ortaya koyan valiye, tüm siyasetçilere yazıklar olsun diyorum ve hepsini kınıyorum” şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi