İstanbul Gündemi

İYİ KALPLER DERNEĞİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Player yükleniyor...
Haberler / STK
24 Nisan 2021 Cumartesi 12:05

Organizasyonda tiyatro atölyesinin eğitmenleri kuklalarla çocukları eğlendirirken, ayrıca palyaço gösterileri de yapıldı. Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi’nin eğitmenleri, müzikler eşliğinde sokaklarda şarkılar söyledi, balonlar dağıttı ve oyunlar oynadı.

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kadın Kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri de çocuklar için aldığı 3 bin adede yakın oyuncağı ve bayrağı camlardan sarkıtılan sepetlere bırakarak çocuklara hediye etti. Organizasyonda kukla gösterileri ve paylaço da çocukların ilgi odağı oldu.

Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi Kurucusu İlyas Çağlayan; “Bayrampaşa’da 11 mahalleyi gezdik. Elimizden geldiği kadar çocuklarımıza dokunmaya, onları sevindirmeye çalıştık. Kısıtlı imkanlar dahilinde ancak bu kadar yapabildik. Her sene ulusal bayramlarda bizler bu organizasyonu yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Emeği geçen herkese ve tiyatromuzun eğitmenlerine, özellikle de İyi Kalpler Derneği Yönetimi’ne çok teşekkür ediyorum. Tüm evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun” diye konuştu.

“İYİLİK HEP KAZANACAK”

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi de “Bizler İyi Kalpler Derneği olarak her yıl çocuklarımız için hediyeler dağıtıyor, onları mutlu ediyoruz. Bu yıl da derneğimizin kültürel faaliyetlerini ortak yürüttüğümüz Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi ile harika bir organizasyona imza attık. Bayrampaşa’da sokak sokak gezerek çocukları bu pandemi döneminde sevindirdik. Atölyemizin kurucusu ve derneğimizin genel sekreteri İlyas Çağlayan’a ve ekibine teşekkür ederim. Organizasyonda büyük emekleri olan Uğur Kırtasiye Ufuk Uzun’a , Yağmur Sound Umut İdilmek ve Murat Can Şimşek’e ‘Vosvos’uyla bizlere renk katan Vosvoshayal (Kadir Ayan)’a , 28 Giresunlular Derneği Başkanı Sayın Murat Cenğerr’e, çocuklara kitap dağıtımı yapan Özgür Yayın Evi İşletmecisi  Özgür Dalgıç’a ve en önemlisi bizlere izin veren Bayrampaşa Kaymakamı Sayın Dr. Soner Şenel Bey’e çok teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Çocuklar Gülerse Dünya Güler’ ve iyilik hep kazanacak” dedi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi