İstanbul Gündemi

İYİ Parti’den istifa eden Meclis Üyesi Murat Daşdemir AK Parti’ye katıldı

Yerel seçimlere yaklaşırken Ümraniye siyaseti de hareketlenmeye devam ediyor. Ümraniye’de İYİ Partili Meclis Üyesi Murat Daşdemir, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
İYİ Parti’den istifa eden Meclis Üyesi Murat Daşdemir AK Parti’ye katıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Kasım 2023 Cuma 11:33

İYİ Parti’den istifa eden Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir, yakınlarıyla beraber 260 kişiyle birlikte AK Parti’ye katıldı. Ümraniye AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende AK Parti’ye katılan üyelere rozetlerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım taktı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE: “AK PARTİ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen törende İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçen meclis üyesi Murat Daşdemir, beraberindeki yakınlarıyla 260 kişiye AK Parti rozeti takıldı. Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Meclis Üyesi Murat Bey şahsında hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayretimizden, çabamızdan geri durmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti milletin partisidir, Ailemize hoş geldiniz. Bize güç, kuvvet kattınız. Hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

İSMET YILDRIIM: “BU KARDEŞLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRMEMİZ LAZIM”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Murat Daşdemir kardeşimizin yerinin bizim yanımız olduğunu daha önce de kendisine söylemiştim. Hoş geldin diyorum. Daha nice Murat kardeşim gibiler olduğunu biliyorum. Bütün gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde bu kardeşlerimizi bir araya getirmemiz lazım. Aramıza hoş geldiniz” dedi.

“BEN DE SİZİNLE YÜRÜMEYE GELDİM”

Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir ise AK Parti ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, 2019’da İYİ Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi olduğunu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın çalışmalarına da yakından tanıklık ettiğini söyledi. Daşdemir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, canla başla hizmet etmeye devam edeceğim. Bu uğurda hepiniz gibi ben de sizinle yürümeye geldim. Hayırlı olsun” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi