İstanbul Gündemi

İYİ Parti GİK toplantısında gerginlik iddiası! ‘Karşıma isteyen çıkabilir...’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, önceki gün partinin genel merkez ek binasında GİK üyeleriyle yaptığı toplantıda gerginliğin çıktığı iddia edildi.
İYİ Parti GİK toplantısında gerginlik iddiası! ‘Karşıma isteyen çıkabilir...’
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 10:47

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, Meral Akşener muhalif üyelere, “Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım” sözleriyle yanıt verdi.

SEÇİM DEĞERLENDİRMELERİNİ DİNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün partisinin genel merkez ek binasında GİK üyeleriyle toplantı yaptı. 28 Mayıs seçimlerinden sonra partilileriyle bir araya gelerek hem seçimleri değerlendiren hem de partinin geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Akşener, GİK üyelerinin seçim değerlendirmelerini dinledi.

“TEK OLMADIĞINI GÖRSÜN” YORUMLARI YAPILDI

İddiaya göre bazı üyeler, Akşener’e, “200 kişi olan Kurucular Kurulu’nun istifalar nedeniyle 131’e düşmesinden endişe duyduklarını” iletti. “Gergin geçtiği” belirtilen toplantıda, Akşener’e muhalif isimlerin kurultayda Akşener’in karşısına aday çıkarmak istediği ve “Hanımefendi (Akşener) parti yönetiminde ‘tek olmadığını’ görsün” yorumlarının yapıldığı öğrenildi. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Akşener’in ise muhalif üyelere, “Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım” sözleriyle yanıt verdiği kaydedildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi