İstanbul Gündemi

İYİ PARTİ ÜMRANİYE’DE EĞİTİM ZAMANI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Kasım 2020 Cumartesi 15:33

İYİ Parti İstanbul Eğitim Politikaları Başkanlığı’nın düzenlediği Siyaset Akademisi Eğitim Semineri, Ümraniye’de gerçekleşti. İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı seminer büyük ilgi gördü.

 

Seminerin içeriği ile ilgili bilgi veren İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri Yücel Coşkun şunları söyledi: “Partimize ilgi duyan vatandaşlarımızın soruları oluyor. Bu sorular ekonomiye, hukuka ve teşkilat yapılarımıza dair olabiliyor. Bazı parti mensuplarımızın da bazen sorulara cevap verememe durumları olabiliyor.  Hem bu sorulara cevap verebilmek hem de teşkilat içerisinde diğer ilçelerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayabilmek için; aynı zamanda İYİ Parti’nin vizyonu, misyonu, gelecek tasavvuru, iktidardan ne beklediği, iktidara gelirse neler yapacağı, teşkilat yapımızın nasıl olması gerektiği konusunda bir eğitim programına başladık. Bu programımız 31 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında dört hafta boyunca devam edecek.”

 

‘GERİ DÖNÜŞLER ÇOK İYİ, TALEPLER YOĞUN’

 

Seminere gelen taleplerin kendilerini memnun ettiğini belirten Coşkun, “Birinci olarak teşkilat eğitimi toplantısı yapılacak. Burada Başkanlık Divanı dediğimiz ekipleri anlatıyoruz. İstanbul’da bu toplantılara başvuran yaklaşık 700 kişi var. Pandemi dolayısı ile ancak 400 civarı kişiye eğitim verebiliyoruz. Diğer grubu da tüm ilçe birimleri ve hatta mahalle başkanlarına kadar dahil edip yapacağız. İleride bunu daha büyük katılımlarla partimizin üyelerine kadar indireceğimiz bir sistem çerçevesinde yapıyoruz.  Pandemi kurallarına çok dikkat ediyoruz. Geri dönüşler çok iyi. Programa katılan konuşmacı ve katılımcılar ile alakalı da bir anket uyguluyoruz. Elektronik ortamda yaptığımız bu anket sayesinde her eğitimcinin konuya hakimiyetini, anlatımını, akıcılığını, sorulan sorulara cevap vermesini, kendini ifade edebilme seviyesini ölçüyoruz. Analizler yapıp eksik gördüğümüz konuları tespit ediyoruz. Vatana millete hayırlı olsun” dedi.

 

KARAÇAM: “ÇOK MUTLUYUM”

 

Eğitim semineri hakkında konuşan İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Dört periyot halinde düzenlenen bir eğitim programımız var. Daha çok parti içi programa ağılık verildi. Sosyal medyada son zamanlarda konu edilen meselelerle ilgili işin muhatapları teşkilat içini bilgilendirdi. Çok da faydalı oldu. İlgi çok fazla. Katılımcıların memnuniyeti had safhada. Bu da beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

AĞIRALİOĞLU: “MEMLEKETTE NE ADALET NE DE KALKINMA BIRAKTILAR”

 

Seminerde partililer ile bir araya gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Partimiz memleket hizmetini teslim almak için bu faaliyetlerle sorumluluğunu, yol arkadaşlığını, bütün detayları planlamaya gayret ediyor. Eğitim çalışmalarında yaptığımız iş aslında memleketi yönetme hazırlığıdır. Bu hazırlık etrafında biz bugün Ümraniye’de memleketin yönetimini teslim alacak bir siyasi kadronun mayalanma sürecini birlikte yoğurmaya çalışıyoruz. İnşallah yarınlarımız adına, devletimiz ve milletimiz adına, güçlü gelecek inşa etmek adına bu tür faaliyetler milletle ahitleşmek hazırlığında olan kadronun ön hazırlığıdır. Hasbihal güzel geçiyor. Aslında memleketin yarınlarını inşa edecek kadroların saflarını sıklaştırması, şuurunu berraklaştırması, iradesini bileylemesi anlamına gelir. Bugün burada daha da kuvvetlenmiş olarak çıktık. Daha kararlı hale geldik. Sorumluluğumuzu birbirimize heceleyerek çıktık. İnşallah güzel günler görürüz. Biz isimlerin bize yetmediği bir partiyiz. Eğer isimler yetseydi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ismi memlekete yeterdi. AK Parti memlekette ne adalet ne de kalkınma bıraktı. Dolayısı ile isimler değil yapılan işler partilerin itibarıdır. İYİ Parti ismiyle müsemma olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi